UVEX - Kracht uit Duitsland

UVEX GmbH & Co. KG is een internationaal actieve onderneming die gespecialiseerd is in de productie van beschermings- en veiligheidsproducten voor werk, sport en vrije tijd. UVEX heeft ook 47 dochterondernemingen en produceert in 22 landen, hoofdzakelijk in Duitsland. Bovendien is UVEX in dit land marktleider voor fietshelmen. Wij van GenXtreme.de zijn bijzonder verheugd UVEX als nieuwe partner te hebben en tegelijkertijd een bewezen speler uit de bedrijfsveiligheidssector.

UVEX - Topkwaliteit en stijlvolle uitstraling

Het topmerk UVEX biedt niet alleen een uitstekende kwaliteit, maar ook een stijlvol ontwerp, dat vooral door jonge klanten wordt gewaardeerd. Naast veiligheidshelmen vindt u in de online shop van GenXtreme.de ook UVEX veiligheidsbrillen met en zonder sterkte. Kwaliteit en design zijn niet alleen belangrijk voor de fabrikant, maar ook voor de klant. Niemand wil een maand na aankoop naar de winkel teruggaan om de goederen te laten omruilen omdat een veer is gebroken of er een krasje in de lens zit. Zelfs als dit het geval is, kunt u uw artikel naar ons terugsturen en wij zullen er dan onmiddellijk voor zorgen dat materiaal- of productiefouten kunnen worden gecontroleerd en u uw goederen zo snel mogelijk terugkrijgt.

De geschiedenis van het merk UVEX

In 1926 richtte Philipp M. het bedrijf op in Fürth-Poppenreuth, waar het aanvankelijk Optische-Industrie-Anstalt Philipp M. heette. In het begin handelden ze alleen in allerlei soorten beschermende brillen. Hun hoofdkwartier is nog steeds in de stad Fürth. De ongeveer 2700 werknemers die het bedrijf leidt, houden zich vooral bezig met oog- en hoofdbescherming. In 1970 breidde het bedrijf uit met een eigen productie en distributie. Zelfs de productgroep paardensport werd in 2009 geïntroduceerd. Maar één ding is tot op de dag van vandaag hetzelfde gebleven: de uitstekende kwaliteit en het stijlvolle design.

UVEX op GenXtreme

U vindt het topmerk UVEX in onze online shop op GenXtreme.nl of in onze winkel. Indien u advies wenst omdat u niet zeker bent of u de juiste keuze hebt gemaakt op het gebied van veiligheidsbrillen of veiligheidshelmen, bent u van harte welkom om persoonlijk bij ons langs te komen en meer over het merk te weten te komen. Onze vriendelijke en gekwalificeerde teamleden staan te allen tijde voor u klaar en hebben altijd een open oor voor u als u een vraag hebt of gewoon meer informatie wilt. U vindt zeker een GenXtreme winkel bij u in de buurt.