PFANNER Beschermende kleding met snijbescherming: voor bosbouw, arbeidsbescherming en jacht

Pfanner Oostenrijk presenteert een nieuw productassortiment onder het motto „Simple. Veilig. Live.“ beschermende kleding, hoofdzakelijk voor bosbouwwerkzaamheden. Het bedrijf biedt echter ook kleding aan voor de veiligheid op het werk, de jacht, de buitensport of de boomverzorging. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Koblach, Oostenrijk en vierde in 2015 zijn 25-jarig bestaan. Pfanner richt zich op innovatieve duurzaamheid, het grootste deel van de productie vindt plaats in Europa en het bedrijfswagenpark in Voralberg is puur elektrisch. Bovendien is Pfanner zelf zijn grootste criticus en werkt het altijd aan verbetering en nieuwe normen op elk gebied.

Wat maakt PFANNER zo speciaal?

Het bedrijf beweert de beste snijbeschermingskleding voor bosarbeiders, bosbouwers en hoveniers te produceren. Om dit te bereiken zijn er, naast jarenlange ervaring, ook uiterst doordachte producten, die alleen van de beste materialen worden gemaakt. Het bedrijf toont zich ook innovatievriendelijk: het ontwikkelde onder meer de bi-elastische stof of het met nanotechnologie behandelde leder. Een ander kenmerk dat wijst op de zeer goede kwaliteit is dat sommige producten al meer dan 15 jaar in het assortiment zitten!

Het brede productassortiment van Pfanner

Kortom: Pfanner produceert alles op het gebied van functionele kleding voor buitenwerkzaamheden. Van sokken tot outdoor-, zoek- en snijbeschermingsbroeken, van snijbeschermingsjassen tot handschoenen, functionele kleding en hoofdbescherming, alles is verkrijgbaar. Een waardige vertegenwoordiger hiervan is de Gladiator 2 snijbeschermingsbroek. Met snijbeschermingsklasse 2 trotseert hij een kettingzaagsnelheid tot 24 meter per seconde. Dankzij de Kevlar®-verstevigingen is de broek ook uiterst robuust. Dit is nog een reden waarom beschermende kleding van Pfanner wordt beschouwd als een product voor hoogwaardige kettingzaagbescherming. De helm van het submerk Protos is ook het vermelden waard. Met de Protos Integral veiligheidshelm heeft Pfanner een modulair helmsysteem gecreëerd dat dankzij deze eigenschap veel beter is dan dat van andere fabrikanten. Pfanner heeft zich bewezen met zijn innovatieve concepten en uitstekende producten en wordt beschouwd als een kwaliteitsmerk voor een eerlijke prijs voor iedereen die vertrouwt op duurzame kwaliteit!