FORSBERG - voor werk en daarna

Met zijn relatief duidelijke Scandinavische design combineert FORSBERG functie en stijl. Werkkleding van Forsberg is niet alleen voor binnen en buiten op de bouwplaats. De Forsberg jassen, bijvoorbeeld, zijn all-rounders.

Of het nu voor een uitstapje naar het bos is of naar de stad na het werk, Forsberg werkkleding is een populaire metgezel voor stad, land en zee. Overtuig uzelf van de diversiteit en functie van Forsberg!

FORSBERG FLEECE JASSEN

De FORSBERG fleecejacks zijn gemaakt van een zachte en lichte microfleece. Om pilling te voorkomen, werd de nadruk gelegd op de hoogste kwaliteit en werd de stof dienovereenkomstig behandeld en geweven. 

Het BRODIR fleecejack kan het hele jaar door worden gedragen als een sportief en stijlvol jack, en bij koude temperaturen kan het ook worden gebruikt als een verwarmende mid-layer. De fleecejacks hebben ook platte naden voor meer comfort, die bijna onmerkbaar zijn wanneer ze worden gedragen.

FORSBERG GEBREIDE JASSEN

De vesten van Forsberg zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen en garens. Het polyester is dikker geweven en houdt daardoor veel isolerende lucht vast. Hierdoor ontstaat een effect dat ook bekend is van de dubbele beglazing van ramen. Het materiaal is niettemin zeer zacht en soepel en is - afhankelijk van de jas - versterkt met softshell op zwaar belaste plaatsen zoals de armen, schouders of flanken. Ook de functionaliteit wordt niet verwaarloosd. De capuchon van het ALRIK vest kan individueel worden ingesteld en aangepast aan de betreffende omgeving.

De voorzakken van de jassen zijn ruim bemeten en kunnen, net als de borstzak, met een ritssluiting worden gesloten. De fabrikant heeft in de desbetreffende zones voldoende ruimte gelaten voor textielafwerking zoals direct borduren of textielpatches. Licht reflecterende biezen in het ontwerp voegen kleine technische accenten toe aan de look. In het ontwerp werd de nadruk gelegd op een mooi kleurcontrast. De contrasterende ritsen, het FORSBERG-logo en de contrasterende naden in de desbetreffende kleur zorgen voor een mooi kleuraccent.