Schuhwerk, Schuh, Person, Gehen, Rad
Veiligheidsschoenen S2

S2 veiligheidsschoenen - Je moet het weten!

Een veiligheidsschoen van veiligheidsklasse S2 bouwt voort op de kenmerken van veiligheidsklasse S1. Naast de veiligheidsneus en de brandstofbestendigheid biedt een schoen in deze veiligheidsklasse een gesloten hiel en een waterafstotende eigenschap. Deze eigenschap wordt gedefinieerd als volledig waterdicht tot 60 minuten, zodat uw voet droog blijft. Om uw voet niet alleen droog te houden op een natte ondergrond, maar ook om zeker te zijn van uw voeten, zorgt een antislipzool voor wat meer veiligheid op het werk.

Wie heeft S2 schoenen nodig?

S2 veiligheidsschoenen zijn nodig wanneer teenbescherming vereist is en vocht en nattigheid te verwachten zijn, maar penetratiebescherming nog niet vereist is. Dit is bijvoorbeeld het geval bij magazijnmedewerkers binnen en buiten, alsook in de industrie. Daar worden de tenen niet alleen beschermd tegen vallende voorwerpen, maar wordt ook een zekere bescherming geboden tegen water en/of vloeistoffen.

S2 veiligheidsschoenen - breed assortiment

Veiligheidsschoenen in veiligheidsklasse S2 zijn verkrijgbaar in alle vormen en kleuren, dus er is zeker een geschikte S2 veiligheidsschoen voor elke behoefte! Of het nu in laag model, middelhoog als middenmodel of als hoge laars is: de topfabrikanten Elten, Diadora en Haix bieden alles wat uw hartje begeert en meer! Uiteraard bieden alle modellen de hoogste bescherming en draagcomfort.