CYBERWEEK: BIS ZU -50% BEI GENXTREME
iDEAL snelle verzending telefonisch consult
Klantenservice: +49 (0) 8341 967930

PROTOS
Integral Industry veiligheidshelm

€ 79,79 netto
€ 96,55 bruto
24535
Artikel valt normaal 
Protos Integrale Industrie De Protos Helmet Integral Industry is revolutionair op het gebied...meer

Protos Integrale Industrie

De Protos Helmet Integral Industry is revolutionair op het gebied van hoofdbescherming voor handel en industrie. Deze helm biedt een duidelijk pluspunt in bescherming en veiligheid en nog veel meer dat een gewone helm niet kan bieden. Allereerst ontwikkelde Pfanner de bosbouwhelm en de Pfanner Arborist, om vervolgens in relatief korte tijd een afgeslankte versie toe te voegen voor bouwplaatsen en industriële bedrijven.

Acht overtuigende argumenten voor een Protos integraalhelm

De INTEGRAL INDUSTRY biedt niet alleen verticale bescherming tegen klappen of andere onverwachte gewelddadige effecten, maar beschermt ook het hoofd op een horizontaal vlak. Deze veiligheid kan alleen worden gegarandeerd door de royale en intelligent gekozen snit van de helmschaal. Natuurlijk zorgt dit ook voor maximale blokkering van zon en regen, het gezichtsveld van de Pfanner-helm is een van de grootste in zijn klasse, wat meteen de eerste keer dat je hem draagt opvalt. Om zich aan elk seizoen en elke weersituatie aan te kunnen passen, biedt de Protos Integral een perfecte ventilatie aan de achterkant, die naar wens kan worden geregeld via ventilatieschuiven op de helm. Dit houdt uw zicht vrij, zelfs bij gebruik van het heldere vizier, zodat beslaan consequent wordt vermeden. Aangezien je nog steeds veel zweet afhankelijk van het werk, zijn alle pads en hoofdbanden natuurlijk gemakkelijk te verwisselen. De twintigtraps synchrone aanpassing van de Protos-helm is gepatenteerd door Pfanner en zorgt voor een perfecte pasvorm en een stevige grip op het hoofd. De afstelling hoeft maar één keer te gebeuren, deze wordt via een nekschaal aan het hoofd bevestigd. Met dit opzetstuk kun je de helm zelfs ondersteboven dragen zonder dat hij eraf valt. Een ander voordeel van de nekschaal is de extra bescherming tegen stoten, die het risico op een schedelbasisfractuur kan elimineren.

Revolutionaire industriële helm

Wat begon met het idee van de boshelm werd al snel overgebracht naar meerdere gebieden. Dankzij alle nodige patenten en certificeringen is de Protos Integral Industry nu ook goedgekeurd voor de industriële sector en bijna overal inzetbaar. Wat echt briljant is, is het integrale systeem, waarmee de helm op elk moment aan veel verschillende vereisten kan worden aangepast. Alle extra modules, zoals vizier, gehoorbescherming, kinriem en nog veel meer, kunnen achteraf als accessoires in de betreffende veiligheidshelm worden ingebouwd en in het Protos-systeem worden geïntegreerd. Wat al in de bosbouwhelm van Protos is geïntegreerd, kan hier eenvoudig via enkele bestaande interfaces worden geïntegreerd. Zo is de gehoorbescherming niet alleen in geel verkrijgbaar, maar in alle beschikbare helmkleuren. Deze bevindt zich permanent in de industriële helm en kan bij niet-gebruik in de helmschaal worden verzonken. Indien actief biedt dit extra stootbescherming, het drukniveau van de gehoorbescherming kan worden aangepast. Natuurlijk is oogbescherming ook belangrijk. Hiervoor is er bij Pfanner Protos een vizier van polycarbonaat, dat helder is en een zeer groot gezichtsveld biedt. Wie een veiligheidsbril nodig heeft, vindt ook bij Protos wat hij zoekt. De bril kan ook in de industriële helm worden geïntegreerd en indien nodig voor de ogen worden geschoven. Je kunt alles wat je nodig hebt altijd bij je dragen en alleen gebruiken als dat nodig is.

Alle ideeën van het bos tot de commerciële sector

De Protos boshelm Arborist biedt ook een extra functie die in de toekomst ook met alle helmen kan worden gebruikt. Standaard is er een crash-absorber geïnstalleerd, die al meerdere keren heeft bewezen hoeveel meer impactenergie hij kan absorberen en al levens heeft gered. De absorber is gemaakt van een materiaal dat afkomstig is uit de luchtvaart en is geïnstalleerd in de Airbus A380. De honingraattechnologie van de crash-absorber maakt hem zeer licht en toch ongelooflijk stabiel. Deze kan door gespecialiseerde dealers in de Protos Integral worden ingebouwd en biedt een belangrijk pluspunt op het gebied van bescherming en veiligheid.

item nummer: 20200
Verzameling: Het hele jaar

Materiaal: 100% ABS Acrylonitril Butadieen Styreen - recyclebaar

Beschikbare kleuren : wit, geel, oranje, rood, groen, blauw

Beschikbare maten : uni - verstelbaar


Bevat niet-textiele delen van dierlijke oorsprong

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Protos Integral Industry veiligheidshelm"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Deze Artikel falls normaal .
Artikel valt normaal 

Maattabel van "PROTOS"

Standard-Groessentabelle