%
FHB softshell jack met membraan
€ 60,96 € 111,80 (45.47% bespaard)
%
FHB Zunft Bermuda Canvas SASCHA
€ 71,13 € 86,38 (17.65% bespaard)
%
FHB gildebroek met CORDURA® kniebeschermers
€ 88,41 € 105,70 (16.36% bespaard)
%
FHB werkbroek met Cordura
Varianten van € 60,96
€ 81,29 € 96,55 (15.81% bespaard)
%
FHB Gebreide Fleece Troyer
€ 60,96 € 68,08 (10.46% bespaard)
%
FHB gebreide fleece jas ademend
€ 66,04 € 74,18 (10.97% bespaard)
FHB dakdekkersbroek touw dubbel piloot
Varianten van € 60,96
€ 91,46

Gilde kleding van FHB

FHB staat sinds de jaren zestig voor "Fritz Höhne Bielefeld" of voor de slogan "Für Höchste Beanspruchung". Sinds de oprichting van het traditionele bedrijf in Bielefeld in 1947 behoort hun passie tot de traditionele gildekleding en de hedendaagse werkkleding.

Prestaties, duurzaamheid en hoge kwaliteit zijn wat FHB biedt.

De doelstellingen van de Europese marktleider voor gildekleding zijn hoog, maar ook haalbaar. Prestaties en een goed partnerschap staan boven aan het verlanglijstje. Vooral het basisbegrip van de vakman is erg belangrijk voor FHB. Dit is de enige manier om de kwaliteit van het merk te handhaven. Wat hoge kwaliteit en duurzaamheid betreft, gaat vooral werkkleding een stap verder dan gewone vrijetijdskleding. Bijna geen enkel kledingstuk moet zoveel uren van slijtage doorstaan als gildekleding. Daarom gebruikt FHB hoogwaardige materialen en YKK ritsen. Dit is de enige manier om een kwaliteitsnorm te garanderen die werkelijk aan uw hoge eisen voldoet. Duurzaamheid staat ook op de agenda van een dynamische, traditionele onderneming. Dit betekent dat FHB milieubewust te werk gaat bij de productie, de levering en alle andere processen.

Informatie over de door FHB gebruikte vezels

Tot dusver zijn op de markt veel elastische vezels gebruikt, maar zij bieden niet alleen voordelen voor elke werkkleding. Ze zijn vaak snel versleten, krimpen of breken na enkele wasbeurten. Het nieuwe type vezel dat FHB in zijn werkkleding gebruikt, wordt Dow XLA genoemd. Het kan doen wat normaal elastiek niet kan. Hij is hittebestendig en kan zelfs tegen een kookwas. Bovendien blijft het rekbaar, zelfs na een willekeurig aantal wasbeurten. Natuurlijk is de elastische FHB gildebroek (met of zonder flare) ook comfortabel. Gildebroeken in de vorm van een piraat of ook wel ¾ werkbroek genoemd - zo ziet een textielrevolutie eruit. Voor deze driekwartmodellen worden Cordura- en katoenvezels reeds in de spinnerij aan elkaar gekoppeld. Hierdoor is de dakbroek enerzijds robuust (zes keer zo slijtvast als normale gemengde stoffen) en anderzijds zo licht als lucht. Met slechts 240gr/m² is de stof bijzonder ademend.

Gilde kleding en meer werkkleding bij GenXtreme

De hele variëteit van FHB en meer is verkrijgbaar bij GenXtreme. Als speciaalzaak staan wij klaar om al uw vragen te beantwoorden, zodat u met functionele kleding uw werkdag de baas kunt.