Kübler Forest Ultrashell-jas Pro

€ 138,23

% € 191,11 (27% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 1-3 Tage

Kleur
Artikelgrootte is normaal
Productnummer: 17517227-5634-XXXXL
Productinformatie "Kübler Forest Ultrashell-jas Pro"

Kübler's Ultrashell Pro Jacket 1751 is de nieuwste functionele jas van Kübler. Samen met de Kübler zaagbeschermbroeken 2750 en 2751 is de uitrusting uniform.

De optiek van de 1751

Net als het zustermodel 1750 heeft de jas een nauwsluitende en ergonomische snit. Op de bovenrug, de bovenborst en de voor- en achterkant van de mouwen zijn waarschuwingsgele contrasterende elementen gebruikt, die worden geaccentueerd door zwarte elementen. De bovenarmen hebben elk vier horizontale reflecterende strepen. Reflecterende elementen zijn ook te vinden aan beide zijden, aan de voor- en achterkant van de flanken.

Het scala aan functies van het Kübler Pro-bosjack

Twee nieuwe voorzakken vullen de twee Napoleon-zakken perfect aan. Alle zakken hebben een verborgen ritssluiting. Er is ook een binnenzak voor een noodpakket. De zak is van buitenaf snel toegankelijk en wordt op de heup geplaatst. In het okselgebied worden twee ventilatieopeningen met ritssluiting en mesh-inzetstukken gebruikt, die voor een goede airconditioning zorgen. Een robuuste ritssluiting aan de voorkant met kin- en windbeschermingspaneel eindigt in de hoog te sluiten kraag. Het schoudergedeelte is verdubbeld met Cordura om overmatige slijtage op dit gebied te voorkomen. De mouwen hebben bewegingszones en zijn ergonomisch gevormd, wat resulteert in een bijzonder goede bewegingsvrijheid. De mouwen zijn ook voorzien van binnenmanchetten van mesh en verstelbare manchetten met klittenband. De rug is verlengd om de onderrug te bedekken, zelfs bij knielen of hurken. Alle stresspunten van de jas zijn beveiligd met vergrendelingen.

Eigenschappen: ademend, hoge slijtvastheid, hoog draagcomfort, past goed, waterafstotend, winddicht
Geschlecht: Männlich
Größentyp: Regular
Hoofd materiaal: Polyester
Land van herkomst: Mazedonien
Materiaal: Cordura®, Polyester
Materiaal samenstelling: 100% Polyester 190g/m2
Onderhoudsinstructies: Bleken niet mogelijk, Geen chemische reiniging, Niet strijken
Operatiegebied: Jacht, Tuinbouw, Woud
Seizoen: het hele jaar door item
Verzameling: Het hele jaar

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.