Blaklハder-accessoires

BLAKLÄDER Accessoires voor het werk

Je klaarmaken voor het werk kan op verschillende manieren. Afhankelijk van het winter- of zomerseizoen, haal je je werkkleren uit de kast. En afhankelijk van het handwerk of de behoefte, voeg je alle kleine helpers toe: Accessoires of zelfs de benodigdheden voor het werk. Een riem, de kniebeschermers, de tas. Ze zijn ook ingepakt en helpen met het werk. Omdat ze het werk veel makkelijker maken. Eerlijk gezegd, wie wil er nu dat zijn broek altijd afzakt of dat zijn knieën pijn doen omdat hij geen kniebeschermers heeft? Dus als je moet bijpraten, ga dan naar de GenXtreme online shop. Er zijn hier veel accessoires voor het werk, en natuurlijk van elke fabrikant. Vaak zijn de accessoires zo ontworpen dat zij bij de rest van de werkkleding van de desbetreffende fabrikant passen, zodat de outfit past. Blakläder bijvoorbeeld biedt een groot aantal artikelen aan.

Riemen, handschoenen en meer van Zweden's nr. 1 werkkledingmerk

Er is een ruime keuze aan handschoenen voor de winter, maar ook voor werkzaamheden die bijzonder irriterend zijn voor de handen. De producten uit het Blakläder-gamma zijn echter bijzonder duurzaam. Zij hebben alle speciale eigenschappen die afhankelijk van het beroep gewenst zijn. Handschoen 2233 bijvoorbeeld werd bij voorkeur ontworpen voor timmerlieden. Doordat er geen drie doppen op de handschoenen zitten, is de nauwkeurigheid van kleine werkzaamheden verzekerd zonder onnodige verwondingen. De riem 4004 van Blakläder met zijn elastische eigenschappen zorgt ervoor dat de broek niet voortdurend afzakt bij het bukken en bovendien goed aansluit tijdens het werk.

Om te voorkomen dat ook uw knieën pijn gaan doen, passen de Blakläder kniebeschermers 4000 gemakkelijk in bijna alle werkbroeken. Deze werkkledingaccessoires zijn kleine hulpjes die het werk aangenamer maken. Als u nog vragen heeft over werkkledingaccessoires, bel ons dan en wij helpen u graag verder.