Jacks
%
Carhartt Flannel Sherpa-Lined Shirt
€ 76,21 € 132,13 (42.32% bespaard)
%
Dassy NORDIX stretch winterjas waterdicht en ademend NORDIX
Varianten van € 127,05
€ 192,13 € 207,38 (7.35% bespaard)
%
Blakläder hybride sweatjack met capuchon
€ 76,21 € 113,83 (33.05% bespaard)
%
Carhartt BARTLETT JAS
€ 130,10 € 182,97 (28.9% bespaard)
%
Blakläder hybride jack met gebreide fleece
€ 96,55 € 142,30 (32.15% bespaard)

Outdoorjas - Beschermende kleding tegen weersinvloeden voor dames en heren

Winterjacks, regenjacks en all-weather jackets - functionele jacks voor alle weersomstandigheden genieten een grote populariteit in het dagelijks leven en worden ook steeds meer gebruikt tijdens het werk. Fleecejacks of vesten kunnen worden gecombineerd met softshell- en hardshelljacks die bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. De binnenjas houdt u warm, terwijl de buitenjas u beschermt tegen regen en vocht. Met een ademend outdoorjack bent u goed uitgerust voor alle activiteiten in alle weersomstandigheden. Modellen met ademende membranen en sneldrogende vezels zorgen ervoor dat de outdoorjas je beschermt tegen regen, sneeuw, wind en kou en dat je tegelijkertijd niet bezweet raakt.

In het GenXtreme assortiment vindt u een enorme keuze aan outdoorjassen van bekende merken voor mannen en vrouwen tegen scherpe prijzen.

Wat onderscheidt een outdoorjas van hoge kwaliteit

De voordelen van een functionele jas liggen voor de hand. De mogelijkheid om verschillende producten in een ui-look te combineren, biedt een uitstekende bescherming tegen wind en kou en maakt het mogelijk om flexibel te reageren op een breed scala van weersomstandigheden. Waterdichte regenjacks zorgen ervoor dat uw kleren onder de jas droog blijven. Donsjacks van hoge kwaliteit beschermen u tegen de kou, zelfs bij zeer lage temperaturen.

Naast snit en pasvorm zorgt de combinatie van verschillende materialen voor optimale functionaliteit. Bewegingsvrijheid en ademend vermogen zijn twee van de belangrijkste kenmerken van outdoorjacks. Voor een uitstekende functionaliteit combineren de producten in onze winkel de voordelen van verschillende materialen zoals natuurlijke vezels en synthetische vezels.

Een nieuwe bestseller in ons assortiment is het 4930 vest van Blakläder. De jas is gemaakt van zacht, gebreid polyester en past perfect. Naast de borstzak kunnen ook de twee voorzakken met een rits worden gesloten. De verlengde rug is voordelig voor activiteiten of werkzaamheden in een gebogen houding, omdat hij ook dan voldoende afsluiting biedt. Het outdoorjack is versterkt met contrasterend softshell op plaatsen met veel slijtage, zoals de schouderpartij, de borstzak en de zijflanken, voor een betere zichtbaarheid.

De juiste outdoorjas vinden

Ademend vermogen, pasvorm en comfort zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van functionele jassen. Om de juiste outdoorjas te vinden, moet u eerst bedenken wanneer u uw nieuwe jas wilt dragen. Sommige modellen zijn echte allrounders; afhankelijk van de sport of vrijetijdsbesteding moet de jas aan specifieke behoeften voldoen. Wil je dat de jas je alleen tegen de wind beschermt, maar hoeft hij niet waterdicht te zijn? Wilt u dat het u warm houdt en tevens voldoende bescherming biedt tegen de nattigheid? Is een verwarmende fleece voldoende of heb je een volledige isolatie van dons en synthetische vezels nodig?

Als u zich wilt aanpassen aan veranderende weersomstandigheden, zijn gewicht en pakmaat twee niet onbelangrijke factoren. Een lichtgewicht jas kan in je rugzak worden opgeborgen als je hem niet nodig hebt. Met een 3-in-1 jas blijft u bijzonder flexibel, want afhankelijk van het model kunt u de binnenjas en de buitenjas los van elkaar dragen of combineren met andere kledingstukken, zoals een fleecejack.

Verzorging van outdoorjassen

Dankzij de hoogwaardige materialen zijn de functionele jassen uit de GenXtreme-reeks bijzonder onderhouds- en reinigingsvriendelijk. U kunt licht vuil verwijderen met een vochtige doek of borstel. Als u uw outdoorjas in de wasmachine wilt wassen, sluit dan van tevoren alle ritssluitingen en keer de jas binnenstebuiten. Er zij op gewezen dat veelvuldig wassen kan leiden tot een vermindering van de bescherming van de impregnering en dus van de werking ervan. Om ervoor te zorgen dat de impregnering u blijft beschermen tegen regen en vocht tijdens de dagelijkse activiteiten en op het werk, moet deze worden vernieuwd.

Gebruik geen wasverzachter of waspoeder. Anders kunnen de membranen beschadigd raken en kan het ademend vermogen worden aangetast door verstopte poriën. Laat uw functionele jas na het wassen gewoon aan de lucht drogen. De modellen hebben verdere onderhoudsinstructies in het ingenaaide etiket.

Een individuele outdoor jas met een bedrijfslogo? Geen probleem.

Outdoorjassen zijn niet alleen populair in uw vrije tijd, maar ook een praktisch kledingstuk op het werk. Een uniforme uitstraling van uw medewerkers geeft uw bedrijf een professionele uitstraling en schept vertrouwen bij uw klanten. Wij drukken uw logo of naam op het jasje van uw keuze. Als u vragen hebt, staat ons deskundig adviesteam u graag te woord.

Werkkleding en vrijetijdskleding van geselecteerde topfabrikanten bij GenXtreme

In ons assortiment vindt u hoogwaardige en duurzame werkkleding en vrijetijdskleding van geselecteerde topfabrikanten. Elk etiket wordt gekenmerkt door speciale kenmerken voor verschillende behoeften en vereisten. In de GenXtreme shop vind je outdoorjassen van de bekendste merken, waaronder Blakläder, Pfanner, Kübler en natuurlijk ons eigen merk FORSBERG.

Als u de juiste outdoorjas nog niet gevonden hebt, helpt onze competente, vriendelijke en adviesgerichte klantenservice u graag verder en vindt de beste oplossing voor u!