U-POWER - de veiligheidsschoen

U-Power komt oorspronkelijk uit Italië. De oprichter van het bedrijf produceert al veiligheidsschoenen sinds 1950, dus hij heeft vele jaren ervaring op het gebied van beschermingsmiddelen. Het bedrijf heeft ongeveer 3400 mensen in dienst en verkocht in 2014 in heel Europa ongeveer 4,4 miljoen veiligheidsschoenen.

Werkkleding van U-POWER

De moderne veiligheidsschoen van U-Power wordt voortdurend verder ontwikkeld. De werkschoenen worden soepeler, lichter en veiliger. Bij U-Power is er de prikbestendige binnenzool zonder enig metaal, die 85 procent van het voetoppervlak bedekt. Save & Flex Plus bedekt 100 procent van het voetoppervlak, wat staat voor een prikbestendige en metaalvrije inlegzool. Het Stress-Out System is een lipje op de wreef dat de druk vermindert en de voet comfortabel houdt.

Plastic veiligheidsdoppen

De voeten ademen. AirToe zijn geperforeerde teenkappen om vocht en voetzweet naar buiten te laten ontsnappen. Het resultaat is een droger voetklimaat in de werkschoen. Voor de verschillende beschermingsklassen gebruikt U-Power kunststof veiligheidskappen voor lichtheid met een gewicht van 50 gram, aluminium voor hoog comfort met een gewicht van 54 gram en staal met een gewicht van 93 gram. Om de hoogste functionaliteit te bereiken, wordt elk onderdeel van de schoen voortdurend geoptimaliseerd.

U-Power in zijn gamma heeft:

  • Sneaker
  • Veterschoenen
  • Lage schoenen
  • Laarzen

U vindt comfort voor smalle en brede voeten en hoeft niet in te boeten op een modieuze look. Kleurrijke veters, neutrale kleuren, een stijlvolle look en een decoratief logo zorgen voor een modieuze en kwaliteitsvolle verschijning op het werk..

Bij Genxtreme staan we altijd voor u klaar met deskundig advies en ondersteuning.