%
Kübler Forest Ultrashell-jas Pro
€ 138,23 € 159,59 (13.38% bespaard)
%
Kübler kettingzaagbeschermingsbroek klasse 1
€ 222,63 € 258,22 (13.78% bespaard)
%
Kübler Forest Ultrashell-jack
€ 127,05 € 149,42 (14.97% bespaard)
%
Kübler Activiq damesbroek
€ 47,74 € 80,28 (40.53% bespaard)
%
Kübler winterjas waterafstotend
€ 122,98 € 125,02 (1.63% bespaard)
%
Kübler ademende regenbroek
€ 81,29 € 121,97 (33.35% bespaard)

KÜBLER werkkleding

Het bedrijf heeft zijn wortels in 1956, toen Paul Hermann Kübler zijn bedrijf in Schorndorf oprichtte met zijn vrouw en vijf naaisters. Maar er is veel gebeurd in de laatste 60 jaar. Het bedrijf Kübler heeft nu twee vestigingen in Plünderhausen en Hongarije, waar ongeveer 420 mensen werken. Kübler is ook gefuseerd met de onderneming Kempel, die niet langer actief is op de markt.

Wat maakt KÜBLER werkkleding zo bijzonder?

Wat maakt KÜBLER werkkleding zo bijzonder? Het leidende beginsel van Kübler "Kwaliteit moet worden geproduceerd, het kan niet worden getest" wordt in de praktijk gebracht door innovatie en consistente kwaliteit. De werkkleding wordt uitsluitend in Duitsland ontwikkeld en ontworpen. Hoewel de productie ook in andere landen plaatsvindt, worden alleen de hoogste veiligheidsnormen in acht genomen om een maximale duurzaamheid te garanderen. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan een optimale logistiek. Bovendien beschikt het bedrijf over een uitstekende klantenservice, zodat eventuele problemen op de best mogelijke manier worden opgelost. En ondanks al deze diensten, de kwaliteit en het doordachte ontwerp wordt de milieubescherming nooit verwaarloosd! Het bedrijf werkt uitsluitend samen met leveranciers die ook milieubewust zijn. Maar zelfs in de fabrieken wordt aandacht besteed aan het beperken van afval en het beschermen van het milieu. Zo branden er LED's in de fabriekshallen, wordt afval gescheiden, textielafval verwerkt en klimaatneutraal verscheept om een zo groot mogelijke bijdrage aan het ecosysteem te leveren.

KÜBLER biedt een compleet werkkledingpakket!

Kübler werkkleding wordt aangeboden in een grote verscheidenheid aan ontwerpen. Van een eenvoudig T-shirt tot een praktische werkbroek, u vindt er alles wat uw hartje begeert! Als het perfecte samenspel van uw werkkleding belangrijk voor u is, heeft Kübler het K-System ontwikkeld. Producten uit deze serie zijn niet alleen qua kleur, maar ook qua materiaal en pasvorm perfect op elkaar afgestemd, zodat u altijd stijlvol aan het werk bent! Kübler heeft ook de serie Pulsschlag ontwikkeld, waarin u alles kunt vinden van werkbroeken en shorts tot tuinbroeken en werkjassen en vesten. Dit spreekt ook voor het zeer brede productassortiment van de onderneming.