Broeken FHB
%
FHB Zunft Bermuda Canvas SASCHA
€ 71,13 € 86,38 (17.65% bespaard)
%
FHB gildebroek met CORDURA® kniebeschermers
€ 88,41 € 105,70 (16.36% bespaard)
%
FHB werkbroek met Cordura
Varianten van € 60,96
€ 81,29 € 96,55 (15.81% bespaard)
FHB dakdekkersbroek touw dubbel piloot
Varianten van € 60,96
€ 91,46
%
FHB Guild Kort Genuakoord
€ 71,13 € 81,29 (12.5% bespaard)

FHB werkbroeken - koop de juiste broek voor elk gilde

Met een diep inzicht in het ambachtsgilde produceert FHB moderne en traditionele werkbroeken die optimaal zijn aangepast aan de omstandigheden van de verschillende ambachten. Om ervoor te zorgen dat de broek zelfs de ruwste omstandigheden tijdens het werk kan weerstaan, werd veel belang gehecht aan de samenstelling van een bijzonder robuust en duurzaam materiaal. Tegelijkertijd zijn ze gesneden en zitten ze comfortabel, zodat u zich vrij kunt bewegen en uw werk zonder problemen kunt uitvoeren. Een groot aantal FHB werkbroeken heeft zijzakken waarin u mobiele telefoons, duimstokken en andere zaken kunt opbergen. Zo heb je altijd de belangrijkste gebruiksvoorwerpen bij de hand, net wanneer je ze nodig hebt. Hoge duurzaamheid, eersteklas draagcomfort en veel opbergruimte - dat zijn de kenmerken van de FHB werkbroeken.

Breed assortiment FHB werkbroeken

In de GenXtreme shop vindt u een ruim assortiment van verschillende modellen FHB werkbroeken voor diverse werkomstandigheden. De ruime keuze biedt u de mogelijkheid precies die broek te kiezen die het best bij u past, zowel professioneel als persoonlijk.

De FHB werkbroeken met Cordura zijn gemaakt van een speciale stof die speciaal voor FHB werd ontwikkeld. Dit materiaal is een speciaal op elkaar afgestemde mix van katoen en polyester en zorgt dus niet alleen voor een optimale bescherming, maar ook voor een aangenaam draagcomfort. De kniebeschermerzakken zijn gemaakt van Cordura, een bijzonder scheurvast weefsel van polyamide, en kunnen worden aangevuld met kniebescherming. Dit betekent dat u uw knieën kunt beschermen tegen vervelende blessures, zelfs tijdens zware werkomstandigheden. Verder heeft de FHB werkbroek met Cordura veel ruime zakken voor het opbergen van werkbenodigdheden en waardevolle spullen, waaronder zakken voor mobiele telefoon en duimstok, volumezakken en achterzakken.

De FHB gildebroek met CORDURA® kniestuk overtuigt met een ergonomische snit die ook bij veel en grote werkmanoeuvres veel bewegingsvrijheid biedt. De dubbele ritssluiting aan de voorkant, die typisch is voor gildebroeken, draagt daar ook toe bij. Er zijn verschillende zijvakken links en rechts, elk met een vakje voor een mobiele telefoon en een duimstokzakje, die praktische opbergruimte bieden op het werk. De gevoerde zakken bij de knieën zijn verstevigd met Cordura en kunnen worden uitgebreid met kniestukken voor uitgebreide bescherming.

De gilde werkbroeken zijn ook verkrijgbaar in de vorm van lichte en luchtige shorts (bijv. FHB Zunftshort JO 10032) of bermuda's (bijv. FHB Zunft Bermuda Canvas SASCHA), die ideaal zijn voor het voorjaar en de zomer. Hoewel zij korter zijn dan de lange gildewerkbroeken, hebben zij gewoonlijk verscheidene zijzakken waarin u uw duimstok of ander werkmateriaal kunt opbergen.

Daarnaast omvatten de FHB-werkbroeken ook dakbroeken, trenkerskoorden en salopettebroeken.

Werkbroeken van FHB in de beste kwaliteit

Al meer dan 60 jaar staat FHB niet alleen voor de bedrijfsnaam "Fritz Höhne Bielefeld", maar ook voor de hoogste kwaliteit in werkkleding. Het bedrijf produceert een breed assortiment werkbroeken van hoge kwaliteit, die zijn ontworpen voor de verschillende werkomstandigheden van ambachtslieden. Elke broek - of het nu een werkbroek, een gildebroek of een salopette is - wordt zorgvuldig getest voor hij de productie- en logistiekhallen verlaat, want veiligheid en comfort zijn voor FHB van het grootste belang als het om werkkleding gaat.

Om de kwaliteit van uw nieuwe FHB werkbroek op lange termijn te behouden, is correct drogen na het wassen essentieel. Doe de broek nooit in de droogtrommel, maar hang hem op om te drogen of droog hem liggend. Op die manier beschermt u de materialen van de werkbroek en helpt u ze hun waardevolle eigenschappen op lange termijn te behouden.