Carhartt-jacks
%
Carhartt Flannel Sherpa-Lined Shirt
€ 76,21 € 132,13 (42.32% bespaard)
%
Carhartt Gewassen eend Knoxville vest met capuchon
€ 50,79 € 101,63 (50.02% bespaard)
Carhartt relaxed fit fleece trui
Varianten van € 58,92
€ 116,88
%
Carhartt BARTLETT JAS
€ 130,10 € 182,97 (28.9% bespaard)
Carhartt RAIN DEFENDER OVERHEMDJAS MET CAPUCHON
Varianten van € 101,63
€ 132,13
%
Carhartt SUPER DUX GEBONDEN ACTIEVE JAS
€ 157,55 € 193,14 (18.43% bespaard)
%
Carhartt Gilliam Vest
€ 76,21 € 91,46 (16.67% bespaard)
Carhartt Duck Chore jas jas
Varianten van € 86,38
€ 172,81

CARHARTT jassen - robuuste Amerikaanse werkkleding

Carhartt is authentieke Amerikaanse werkkleding en bestaat al sinds 1889. In tal van eigenschappen zoals duurzaamheid, comfort, pasvorm, functie en klasse zijn Carhartt werkjassen ongeëvenaard. Daarom kunt u niet fout gaan met jassen van deze fabrikant. Carhartt producten worden met de grootst mogelijke zorg vervaardigd om aan de enorme eisen van vakmensen te voldoen. Carhartt werkkleding kan en wordt vaak gedragen voor, tijdens en na het werk.

Verschillende Carhartt jassen voor elk weer

De fabrikant van werkkleding Carhartt biedt een breed scala aan robuuste werkjassen. Winterjassen en overgangsjassen van verschillende stoffen, waarmee u het hele jaar door optimaal kunt werken. Het maakt niet uit of je liever jeans, softshell of iets anders hebt.

Voor koud weer biedt Carhartt winterparka's met een buitenstof van robuust katoenen canvas en een warme gewatteerde voering met een middelzware binnenvoering. De Carhartt winterparka's zijn ook uitgerust met een paar andere zakken waarin je bijvoorbeeld gemakkelijk gereedschap kunt opbergen. De robuuste jassen zijn niet alleen geschikt als winter- en overgangsjas, maar kunnen het hele jaar door op het werk worden gedragen. Het Carhartt vest is ideaal als overgangsjas voor de periode tussen de lente en de zomer, wanneer het niet de moeite waard is om een echte jas aan te trekken maar je het toch warm wilt hebben. Het denim jack van Carhartt heeft een warme sherpa voering, met nylon gestikte mouwen en een voorsluiting en borstzakken met stevige metalen knopen. Deze Carhartt jas is bijzonder geschikt voor de herfst en de winter en houdt je warm tijdens het werk. Er zijn ook enkele softshell jassen van de fabrikant Carhartt. Zij hebben een zachte en duurzame buitenstof met een hoog elastisch gehalte en een warme fleece voering. De jas is ook uitgerust met de waterafstotende Rain Defender® en Wind Fighter™ technologie. Om de drager comfortabel te houden.

Carhartt maakt natuurlijk niet alleen jassen, maar ook sokken, broeken, riemen, schorten, hoodies, overhemden, brillen, beanies, hondenbeschermers en nog veel meer om iedereen goed uitgerust te houden. GenXtreme is er trots op Carhartt Workwear in een breed assortiment aan te bieden en is er om te helpen en te adviseren.