Carhartt Jeans Robuuste Flex Slim Fit
Varianten van € 66,04
€ 76,21
%
Carhartt Jeans Rugged Flex Relaxed Fit
€ 60,96 € 76,21 (20.01% bespaard)
%
Carhartt Flannel Sherpa-Lined Shirt
€ 76,21 € 132,13 (42.32% bespaard)
%
Carhartt Hoodie K121
€ 53,84 € 64,01 (15.89% bespaard)
%
Carhartt Ripstop Lightweight Work Shorts
€ 71,13 € 81,29 (12.5% bespaard)
Carhartt Rain Defender Logo Graphic Sweater
Varianten van € 50,79
€ 81,29

CARHARTT Workwear - het traditionele Amerikaanse merk

De Amerikaanse fabrikant Carhartt, bekend van casual streetwear en stoere skaterkleding, bestaat al sinds 1889. Lange tijd alleen in de VS verkrijgbaar, vind je in de GenXtreme shop een grote selectie Carhartt workwear, die zich kenmerkt door een hoog draagcomfort met voldoende bewegingsvrijheid en een uitstekende pasvorm. Dit omvat niet alleen werkbroeken, werkjassen, overhemden en vesten, maar ook veiligheidsschoenen en accessoires die uw dagelijks werk comfortabeler maken.

Carhartt werkkleding biedt jou als drager voldoende bescherming tijdens het werk, bijvoorbeeld bij het gebruik van gereedschap of andere apparatuur waarbij kans op letsel bestaat. De fabrikant Carhartt kan terugkijken op meer dan een eeuw bedrijfsgeschiedenis en traditie.

Workwear van Carhartt spreekt tegenwoordig verschillende doelgroepen aan, waaronder niet langer alleen professionele vakmannen en -vrouwen, maar ook doe-het-zelvers waarderen de pasvorm, het comfort en de bewegingsvrijheid van de hoogwaardige kledingstukken.

Broeken met slabbetjes behoren tot de populairste artikelen in het Carhartt-assortiment. De slab biedt niet alleen extra bescherming voor het bovenlichaam, maar ook de inhoud van de praktische borstzak overleeft de werkdag ongeschonden. Het robuuste Duck schort met multifunctionele indeling is ook te vinden in ons Carhartt werkkledingassortiment. Gereedschap en andere inhoud kunnen veilig worden opgeborgen in het grote voorvak met ritssluiting, terwijl de kriskrasriemen op de rug zorgen voor een ideale gewichtsverdeling en rugvriendelijk werken. Kledingstukken zoals petten, beanies, functionele sokken en hoogwaardige riemen zijn populaire Carhartt accessoires die je ook in onze online shop kunt kopen.

De geschiedenis van Carhartt Workwear

Op 29-jarige leeftijd richtte Hamilton Carhartt een groothandel in meubelen op onder de bedrijfsnaam Hamilton Carhartt & Co. Slechts vijf jaar later veranderde Hamilton van bedrijfstak en trad in dienst bij een bedrijf dat zich uitsluitend toelegde op de vervaardiging van werkkleding. Vijf werknemers, uitgerust met vier naaimachines, vervaardigden de eerste overalls van eenden- en denimstof. Toen, in 1889, werd een legende geboren. Hamilton Carhartt begon met de productie van werkkleding met slechts één doel: een standaard zetten waarnaar alle anderen zouden streven. C01, de speciaal gevoerde Chore Coat, werd in 1923 gelanceerd en is tot op de dag van vandaag vrijwel ongewijzigd in het Carhartt-assortiment.

De succesvolle ondernemer voerde de achturige werkdag in voor zijn werknemers, bevorderde de arbeidsparticipatie van vrouwen en zette zich in voor de bestrijding van kinderarbeid. In 1937 kwamen Hamilton Carhartt en zijn vrouw om bij een verkeersongeval in de buurt van Detroit. Vanaf dat moment werd het familiebedrijf geleid door zijn oudste zoon Wylie. In 1966 verscheen het logo met de C, dat nu nog steeds beroemd is.

In 1992 omvatte het Carhartt Workwear-assortiment meer dan 400 artikelen. Ze staan bekend om hun uitzonderlijke vakmanschap, duurzaamheid en kwaliteit. Sinds 2004 zijn de producten ook op de Europese markt verkrijgbaar. In 2009 vierde Carhartt het 120-jarig bestaan in de VS en vijf jaar succesvolle groei in Europa. Tegenwoordig is het Amerikaanse merk zeer bekend door zijn streetwear-divisie. De collecties omvatten geen klassieke broeken of overalls, maar moderne broeken, jeans, petten en hoeden. Naast functionaliteit en duurzaamheid is ook de stijl van Carhartt workwear een topprioriteit. Het Carhartt label combineert altijd modieuze actualiteit en bruikbaarheid van de kleding als werkkleding.

Hoogwaardige werkkleding - voor doe-het-zelvers en professionals

Kledingstukken die zijn ontworpen met het oog op de veiligheid op het werk en het vergemakkelijken van het werk, kunnen net zo modieus zijn als casual streetwear, zonder dat dit ten koste gaat van de bescherming en het comfort. Carhartt laat zien hoe het moet. Bijpassende accessoires zijn niet alleen populair bij doe-het-zelvers, maar vergezellen ook steeds meer professionals die in hun dagelijks werk belang hechten aan een samenhangend en serieus voorkomen.

Om flexibel op veranderende weersomstandigheden te reageren, combineert u jassen en shirts van Carhartt uit ons assortiment. De werkjacks worden gekenmerkt door hun scheurvastheid en duurzaamheid. Hetzelfde geldt voor de hemden. Ze zijn robuust en aangenaam licht om te dragen. Als u zich kleedt volgens het ui-principe, bent u uitgerust voor elk weertype.

Het Carhartt assortiment omvat uiteraard ook werkbroeken, overalls en broeken met slabbetjes, die bijzonder praktisch zijn dankzij de grote zakken en opbergmogelijkheden voor gereedschap en materiaal. Ritsen van hoge kwaliteit beschermen de inhoud van uw tas tegen eruit vallen.

Mutsen, riemen, zonnebrillen en andere accessoires van Carhartt

Beanies van Carhartt zijn bijzonder populair en worden veel gedragen. Maar ook zonnebrillen, handschoenen of sokken vervolmaken de Carhartt werkkleding, bestaande uit jeans, jas, overhemd en werkschoenen in de gebruikelijke kwaliteit. Als je een portemonnee koopt in de GenXtreme shop, ontvang je ook een cool box. Een eersteklas extraatje om cadeau te geven. Onze Carhartt riemen blinken uit met hoogwaardige en stabiele gespen en een leren riem met logo. Als het gaat om accessoires en andere stijlvolle extra producten, vindt u alles wat uw hartje begeert in de GenXtreme Store.

Carhartt - kwaliteit staat hier groot geschreven

Carhartt producten zijn in het hogere segment geprijsd - en terecht. Ervaring en kennis uit meer dan 100 jaar bedrijfsgeschiedenis staan garant voor de hoogste kwaliteitsnormen voor verschillende doelgroepen, de beste afwerking en dus de duurzaamheid van de werkkleding die u in onze winkel kunt kopen.

Je investering in kwaliteitsproducten loont wanneer je kiest voor werkkleding van Carhartt. Werkkleding van de Amerikaanse fabrikant garandeert u als drager een unieke mix van stijl, kwaliteit en uitstekende pasvorm - of u nu een doe-het-zelver bent of een professional.

Waar wacht je nog op? Bekijk het Carhartt Workwear assortiment in de GenXtreme online shop en profiteer van een unieke winkelervaring!