Blakläder-jacks
%
Blakläder hybride sweatjack met capuchon
€ 76,21 € 113,83 (33.05% bespaard)
%
Blakläder robuust high vis softshell jack waterdicht
€ 177,89 € 182,97 (2.78% bespaard)
%
Blakläder hybride jack met gebreide fleece
€ 96,55 € 142,30 (32.15% bespaard)
%
Blakläder waterdicht shelljack 4790
€ 91,46 € 133,15 (31.31% bespaard)
Blakläder Ripstop Softshell Vest 3850
Varianten van € 68,08
€ 76,21
Blakläder ripstop softshell jack 4950
Varianten van € 97,56
€ 106,71
Blaklader damesvest 4931
Varianten van € 96,55
€ 106,71

Robuuste BLAKLÄDER werkjassen uit Zweden

Werkjassen van de Zweedse premiumfabrikant Blakläder Workwear zijn er in overvloed. We beginnen met de uiterst robuuste werkjas van zeer slijtvaste katoenen canvasstof. De jas is de perfecte aanvulling op de geliefde werkbroeken uit de Zweedse X1500-serie. Anderzijds levert Blakläder aan industrie en handel taillejacks van katoen of gemengde stof in vele kleuren.

Softshell jassen voor werk tegen weer en wind

Een relatieve nieuwigheid zijn de Blakläder softshell jassen voor het werk, die allemaal ademend en vooral winddicht zijn. Door hun casual ontwerp passen ze goed bij elke werkbroek. Robuust, functioneel en toch comfortabel om te dragen, zijn ze ook populair buiten het werk. Voor het werk zijn ze echter onmisbaar en praktisch dankzij het wind- en waterafstotende materiaal. De 4952 Softshell Light jas, bijvoorbeeld, is verkrijgbaar in zwart, wit of grijs. Met ritsen in verschillende kleuren worden kleine maar fijne contrasten beter zichtbaar. Aangezien Blakläder grote nadruk legt op hoogwaardige en functionele werkkleding, zijn er geen grenzen aan het gebruik van de jas. Het toch al ruime aanbod uit Zweden wordt gecompleteerd door de hoge zichtbaarheidsjacks van Blakläder. Ze zijn winddicht, waterdicht en ademend dankzij het Gore-Tex®-membraan. Dankzij de reflecterende strepen met gecertificeerde eigenschappen, bent u er altijd zeker van gezien te worden op het werk. In de wegen- en spoorbouw zijn werkjacks en werkkleding van Blakläder populaire klassiekers en behoren ze tot het standaardrepertoire.

Het bedrijf met zijn Zweedse wortels hecht er veel belang aan dat zijn producten het werk van elke werknemer vergemakkelijken en maximale veiligheid bieden. Kwaliteit is natuurlijk ook een belangrijk punt, maar ook het milieu wordt niet verwaarloosd. De reden hiervoor is dat Blakläder er zeker van wil zijn dat de producten en de productie ervan op een eerlijke manier worden uitgevoerd. Daarom zijn Blakläder jassen zo comfortabel om te dragen. Alleen de beste materialen worden gebruikt in Blakläder jassen. GenXtreme biedt een breed scala aan softshell en winterjassen. U zult zeker iets vinden dat bij u past. U kunt ons bellen en wij zullen al uw vragen beantwoorden.