Blakläder X1999 vakwerkbroek met stretch
Varianten van € 152,47
€ 203,31
%
Blakläder damesbroek tuinman
€ 60,96 € 91,46 (33.35% bespaard)
%
Blakläder vakman broek X1500 Cordura® Denim
€ 157,55 € 182,97 (13.89% bespaard)
%
Blaklader X1900 Cordura®-denim
€ 91,46 € 162,64 (43.77% bespaard)
%
Blakläder Dienstshort 4-way stretch
Varianten van € 111,80
€ 142,30 € 162,64 (12.51% bespaard)
%
Blakläder industriële werkbroek met stretch
€ 50,79 € 73,16 (30.58% bespaard)

BLAKLÄDER Werkkleding - Werkkleding uit Zweden

De eisen die tegenwoordig aan veiligheid op het werk en werkkleding worden gesteld, worden steeds hoger. De beste kwaliteit en een hoge mate van functionaliteit door middel van praktische zakoplossingen of de gecombineerde verwerking van verschillende materialen en weefsels vormen het sluitstuk van de werkbescherming om de drager op de bouwplaats zo goed mogelijk te beschermen tegen de gevolgen van het weer of de gevaren op de werkplek.

Moderne werkkleding moet niet alleen waterdicht en functioneel zijn, maar ook aan mode-eisen voldoen en er goed uitzien. Overal waar het modderig en vuil is en de werkkleding aan zware slijtage wordt blootgesteld, kunt u rekenen op de werkbeschermingskleding van Blakläder. Rondvliegende vonken, zweetdruppels of de gevolgen van het weer - met Blakläder producten maakt u gegarandeerd de juiste keuze!

In de GenXtreme shop vindt u een groot assortiment Blakläder werkkleding, waaronder UV-shirts, functionele jacks, korte en lange werkbroeken, maar ook riemen, waterafstotende handschoenen en caps. Met speciale hoge zichtbaarheidskleding kunt u de aandacht op u vestigen op plaatsen die moeilijk te zien zijn, en kniebeschermers zijn een nuttige aanvulling voor veeleisende activiteiten. Sommige producten, zoals regenjacks, zijn waterdicht.

Levenslange naadgarantie bij Blakläder

Het traditionele Zweedse bedrijf Blakläder is al meer dan 60 jaar wereldwijd bekend om zijn werkkleding en overtuigt met zijn kwaliteitsbelofte: Blakläder producten worden geleverd met een levenslange naadgarantie. De versterkingen op de essentiële plaatsen zorgen voor een 50% langere levensduur, optimale vezelmengsels zorgen voor een maximale duurzaamheid en een aangenaam draagcomfort.

Dankzij de allerbeste afwerking met veiligheidsriemen op de belangrijkste spanningspunten of drievoudige naden op sterk belaste plaatsen, kan Blakläder zich de levenslange garantie op de naden goed veroorloven. Als een naad toch losraakt, worden de artikelen in een Blakläder kleermakerij gerepareerd of zelfs omgeruild.

Diverse materialen voor de beste kwaliteit en de hoogste arbeidsveiligheid

Kleding die functioneel is, wordt vaak gebruikt op plaatsen waar het vuil en modderig is. De materialen worden op de bouwplaats blootgesteld aan de hoogste belastingen en de dragers willen de best mogelijke bescherming tegen de weersomstandigheden.

Het robuuste en, in tegenstelling tot katoen- of polyestervezels, vele malen slijtvaster Cordura® versterkt zwaar belaste delen van Blakläder werkkleding, zoals het gebied rond de zakken met kniestukken in werkbroeken. Het gebruik van functionele materialen zoals Gore-Tex® zorgt ervoor dat de producten winddicht, waterdicht en ademend zijn.

Werkkleding die lang meegaat, hoeft minder vaak te worden vervangen. Goede kwaliteit betekent dus ook duurzaamheid, en dat is bij Blakläder werkkleding al vanaf de productiefase gegarandeerd. De Blakläder-fabriek in Myanmar heeft de LEED Platinum-status gekregen, de hoogste classificatie in de LEED Green Building-certificering voor ecologisch duurzame gebouwen.